Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se pun apoi la fiert in apa cu sare si putin ulei. Separat, se dau pe razatoare morcovii, pastarnac
Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se pun apoi la fiert in apa cu sare si putin ulei. Separat, se dau pe razatoare morcovii, pastarnacul si rosiile. Se adauga totul in vasul cu cartofii si se lasa la fiert. Spre finalul fierberii se adauga taiteii, bulionul si 2-3 lingurite de delikat si delikat bors.
Se serveste presarata cu patrunjel verde.
Alte retete culinare:
Supa de rosii Supa de galuste Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii