Ciorbe

Reteta Ciorba de legume Martisor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
cruceru_20018 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata zarzavaturile, se dau pe razatoarea mare, se calesc in unt, adaugandu-se apa pana se patrund. Intre timp se spala spanacul si se toaca fidel

ingrediente

   2 radacini pastarnac
   2-3 morcovi
   1 telina potrivita
   2 cepe
   1 legatura ceapa verde
   1/2 Kg spanac
   4 cartofi
   2 iaurturi
   1 ou
   75 g unt
   5 boabe de piper
   verdeata

mod de preparare

Se curata zarzavaturile, se dau pe razatoarea mare, se calesc in unt, adaugandu-se apa pana se patrund. Intre timp se spala spanacul si se toaca fideluta. Se adauga peste zarzavat, se sparge oul si se amesteca bine, se mai lasa 10 minute, dupa care se adauga 2,5 l apa fierbinte, boabele de piper si cartofii taiati in cubulete. Cand cartofii s-au fiert, se drege cu iaurt. Se ridica de pe foc si se adauga verdeata (marar si patrunjel) tocate marunt.
Se serveste calda, dar merge foarte bine si rece.
Incearca si Ciorba de burta a' la francaise
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume "Martisor"" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.