Ciorbe

Ciorba de loboda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala bine loboda in 2-3 ape reci, apoi se rup frunzele si virfurile tinere, se taie si se pune loboda impreuna cu ceapa tocata in 1 ½ -2 l de apa

ingrediente

   1/2 kg. loboda
   1 litru de bors
   1 buc. ceapa
   piper
   putin usturoi
   leustean
   1 galbenus
   100 gr. smintina sau iaurt
   sare

mod de preparare

Se spala bine loboda in 2-3 ape reci, apoi se rup frunzele si virfurile tinere, se taie si se pune loboda impreuna cu ceapa tocata in 1 ½ -2 l de apa clocotita. Se lasa sa fiarba la foc potrivit 30 de minute. Se adauga o lingurita de "Vegeta", un virf de cutit de piper macinat si 2-3 linguri de ulei. Se acreste cu borsul fiert separat, se pune sare dupa gust. Se drege ciorba cu smintina si galbenus si, optional, mujdei din 3-4 catei de usturoi.
Pentru aroma se pune leustean verde
Incearca si Ciorba de gaina
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite