Ciorbe

VIDEOReteta Ciorba de loboda rosie

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 11-03-2016
Adaugă în cartea de bucate
Ciorba de loboda rosie este buna atat rece, cat si calda, cu sau fara smantana, numai buna si ca mancare de post.

ingrediente

6 portii

   5 legaturi de loboda
   2 morcovi
   cateva felii de telina
   un pastarnac
   2 legaturi ceapa verde
   50 g orez
   4 linguri ulei
   300 ml bors
   300 gr rosii in bulion
   2 oua
   leustean verde
   optional, smantana sau iaurt pentru servit

mod de preparare

Toaca marunt morcovii, pastarnacul si telina, iar ceapa verde rondele. Pune uleiul la incins intr-o oala, apoi adauga legumele si lasa-le sa se inmoaie bine. Adauga 2 litri de apa fierbinte, orezul spalat bine si lasa totul sa fiarba.



Intre timp taie cotoarele de loboda, spal-o si las-o la scurs, apoi tai-o marunt. Pune loboda in ciorba, adauga borsul si rosiile tocate marunt si lasa sa mai dea cateva clocote. La final, bate bine ouale si adauga-le in ciorba, amestecand cu o furculita, ca sa se formeze zdrente de ou.



Presara leusteanul verde tocat marunt si serveste ciorba de loboda cu smantana

Miroase atat de bine, o bunatate!

Incearca si Ciorba de burta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite