Ciorba de maruntaie de pasare cu oua si zarzavaturi

Pentru ciorba de maruntaie de pasare cu oua si zarzavaturi se prepara ca ciorba de potroace, dar se acreste cu lamaie si se bate cu 1 galbenus.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciorba de potroace
  • lamaie.

Mod de preparare

Pentru ciorba de maruntaie de pasare cu oua si zarzavaturi se prepara ca ciorba de potroace, dar se acreste cu lamaie si se bate cu 1 galbenus. Cantitatea de apa creste la 2-2 ½.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci