Ciorbă de miel reţetă. Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba de miel sunt necesare urmatoarele ingrediente: miel, morcovi, telina, pastanrnac, ceapa, orez, smantana, verdeturi, sare, piper.
Se da de-o parte partea capului cu dinti, se scot ochii si se curata bine. Se taie gatul de miel si carnea in bucati potrivite. Se taie marunt zarzavaul – morcovii, pastarnacul, telina si ceape. Ceapa si zarzavatul se pun la fiert in 3 l apa rececu carnea si o lingurita sare. Se inlatura spuma.
Se lasa sa fiarba o ora la foc mic, dupa care se adauga orezul spalat si verdeturile. Se lasa la fiert inca 20 de minute, dupa care se adauga 3 linguri de delikat si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se lasa sa scada cu un litru. Se ia de pe foc si se adauga smantana batuta cu oua. Se sareaza dupa gust.
Se serveste cu leustean tocat.
Alte retete recomandate:
Ciorba de rosii si conopida
Ciorba de miel cu macris
Ciorba cu ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii