Ciorbe

Ciorba de oase de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si or

ingrediente

   oase de porc
   1 buc. morcov
   1 buc. ceapa
   1 buc. telina
   1 buc. pastirnac
   frunze de patrunjel si leustean
   o cescuta de orez
   sare
   1/2 litru zeama de varza

mod de preparare

Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sint fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata.
Incearca si Ciorba de salata verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite