Ciorbe

Reteta Ciorba de oase de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala ole si se pun la fiert in 2 ½ litri apa. Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o ciorba limpede. Se adauga zarzavat

ingrediente

   oase de porc
   1 morcov
   1 ceapa
   1 telina
   1 pastirnac
   1 legatura patrunjel
   1 cescuta cu orez
   1/2 litru zeama de varza
   leustean
   sare dupa gust

mod de preparare

Se spala ole si se pun la fiert in 2 ½ litri apa. Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat ca fideluta, sarea si o cescuta cu orez
spalat. Cind zarzavatul si orezul sint fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza clocotita si se adauga leusteanul tocat.

Incearca si Ciorba de vacuta cu tarhon
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.