Ciorbe

Reteta Ciorba de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de perisoare- reteta video"
 
>
Dupa ce am curatat si spalat morcovii, ceapa, ardeii, rosiile si cartofii le tocam destul de marunt si le punem la fiert intr-o oala de 6 l, in care

ingrediente

   Pentru perisoare
   500 g carne tocata
   pui sau amestec de vita cu porc - 1 cesca orez - 2 oua - patrunjel taiat marunt - sare
   piper Pentru ciorba - 2 morcovi - 2 cepe - 2 ardei
   unul rosu si unul verde - 5 rosii - 2 cartofi - 1 l bors - leustean

mod de preparare

Dupa ce am curatat si spalat morcovii, ceapa, ardeii, rosiile si cartofii le tocam destul de marunt si le punem la fiert intr-o oala de 6 l, in care punem 3 l de apa. Intre timp facem perisoarele. Amestecam bine carnea tocata cu 2 oua, orezul curatat si spalat, patrunjelul taiat marunt, sare si piper. Dupa ce au fiert legumele adaugam borsul si lasam sa dea in cateva clocote. Luam cu lingura din compozitia de carne si facem perisoare, sub forma de bilute. Punem perisoarele in oala cu legume si bors. Lasam sa fiarba la foc moderat cca. 40-60 de minute, in functie de carnea folosita. Cand sunt gata fierte oprim focul si adaugam leusteanul tocat.


Ciorba de perisoare se serveste fierbinte. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com

Incearca si Ciorba de cartofi cu iaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.