Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare este o reteta de ciorba clasica, o ciorba cu zarzavaturi ce poate fi servita atat cu smantana cat si fara.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • ½ telina
  • 1 ceapa
  • 300 gr carne
  • 1 ou
  • Patrunjel
  • Cimbru
  • 1 l bors
  • 50 ml ulei
  • 500 ml zarzavat

Mod de preparare

Punem 3-4 litri de apa la fiert intr-o oala mai mare.Adaugam telina rasa si morcovul taiat sau dat pe razatoare. Ceapa eu o tai si o prajesc separat apoi o pun in oala. Pana cand acestea se fierb, intr-un castronel punem carnea peste care adaugam 1 ou, putin cimbru, patrunjel , sare si piper dupa gust. Cand legumele sunt fierte facem perisoarele. Eu am invatat de la bunica, ca, pentru a ramane intregi perisoarele, trebuie sa ma dau pe maini cu putin ulei. Facem perisoarele si le punem in oala.Cand sunt fierte adaugam zarzavatul.Lasam putin sa se fiarba si acesta apoi adaugam borsul pe care il fierbem separat. La final punem patrunjelul.
Functiile fierbere si prajire ale aparatului Philips Multicooker sunt ideale pentru a realiza mai repede si mai usor aceasta reteta


Se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc