Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare este o reteta de ciorba clasica, o ciorba cu zarzavaturi ce poate fi servita atat cu smantana cat si fara.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • ½ telina
  • 1 ceapa
  • 300 gr carne
  • 1 ou
  • Patrunjel
  • Cimbru
  • 1 l bors
  • 50 ml ulei
  • 500 ml zarzavat

Mod de preparare

Punem 3-4 litri de apa la fiert intr-o oala mai mare.Adaugam telina rasa si morcovul taiat sau dat pe razatoare. Ceapa eu o tai si o prajesc separat apoi o pun in oala. Pana cand acestea se fierb, intr-un castronel punem carnea peste care adaugam 1 ou, putin cimbru, patrunjel , sare si piper dupa gust. Cand legumele sunt fierte facem perisoarele. Eu am invatat de la bunica, ca, pentru a ramane intregi perisoarele, trebuie sa ma dau pe maini cu putin ulei. Facem perisoarele si le punem in oala.Cand sunt fierte adaugam zarzavatul.Lasam putin sa se fiarba si acesta apoi adaugam borsul pe care il fierbem separat. La final punem patrunjelul.
Functiile fierbere si prajire ale aparatului Philips Multicooker sunt ideale pentru a realiza mai repede si mai usor aceasta reteta


Se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci