Ciorbe

Reteta Ciorba de perisoare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
adina87 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de conopida (Reteta Video)"
 
Ciorba de perisoare este o reteta de ciorba clasica, o ciorba cu zarzavaturi ce poate fi servita atat cu smantana cat si fara.

ingrediente

   2 morcovi
   ½ telina
   1 ceapa
   300 gr carne
   1 ou
   Patrunjel
   Cimbru
   1 l bors
   50 ml ulei
   500 ml zarzavat

mod de preparare

Punem 3-4 litri de apa la fiert intr-o oala mai mare.Adaugam telina rasa si morcovul taiat sau dat pe razatoare. Ceapa eu o tai si o prajesc separat apoi o pun in oala. Pana cand acestea se fierb, intr-un castronel punem carnea peste care adaugam 1 ou, putin cimbru, patrunjel , sare si piper dupa gust. Cand legumele sunt fierte facem perisoarele. Eu am invatat de la bunica, ca, pentru a ramane intregi perisoarele, trebuie sa ma dau pe maini cu putin ulei. Facem perisoarele si le punem in oala.Cand sunt fierte adaugam zarzavatul.Lasam putin sa se fiarba si acesta apoi adaugam borsul pe care il fierbem separat. La final punem patrunjelul.
Functiile fierbere si prajire ale aparatului Philips Multicooker sunt ideale pentru a realiza mai repede si mai usor aceasta reteta


Se serveste calda.

Incearca si Ciorba de legume acrita cu zarzare
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.