Punem o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare si adaugam legumele curatate si taiate cubulete.
Perisoarele: inmuiem felia de paine si o sfaramam marunt si o amestecam cu carnea,orezul, 1 ceapa micuta taiata marunt, 1/4 patrunjel tocat marunt, sare, piper. Ne udam mainile si facem bilute cu diametrul de 3-4 cm. Dupa ce le-am terminat de facut le punem in oala peste legumele care ar trebui sa fie aproape fierte. Dupa ce le-am pus dam oala la foc mic. Cand sunt fierte perisoarele adaugam bors, sare, piper dupa gust si mai lasam sa fiarba 2-3 clocote, dupa care adaugam restul de patrunjel tocat si oprim focul.
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Servim ciorba de perisoare calda.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe