Ciorba de perisoare cu legume si smantana este o supa delicioasa si consistenta. Se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov, un patrunjel, o ceapa, toate taiate marunt.
Ciorba de perisoare cu legume si smantana este o supa delicioasa si consistenta. Se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov, un patrunjel, o ceapa, toate taiate marunt, si osul ce ramane de la carne, si se lasa sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separat si strecurat, se adauga verdeata taiata fin, rosiile carora li sau scos samburii si sare. Se lasa sa dea cateva clocote. Se face o tocatura din carne, miezul de la o felie de paine muiat si stors bine, se adauga orezul; ceapa tocata fin, un ou, sare, piper.
Se fac perisoare mici cu mana uda si se pun la fiert in ciorba. Inainte de a servi, se scoate osul din ciorba si se drege cu un galbenus batut cu smantana.
Ciorba de perisoare se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii