Pestele mic care poate fi albisoara, rosioara, caracuda sau obleti, se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se adauga la fiert si legumele c
Pestele mic care poate fi albisoara, rosioara, caracuda sau obleti, se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se adauga la fiert si legumele curatate, spalate si taiate marunt impreuna cu vinul. Dupa ce a fiert pestele, se scoate din apa si se pun bucatile de peste mare care poate fi morun, nisetru sau crap. Se tine in vas pana ce pestele este fiert. Se acreste apoi ciorba cu zeama de lamaie sau de varza.
Ciorba se serveste cu crutoane iar pestele mare se serveste separat.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Ciorba de cartofi cu tarhon
Ciorba de burta
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii