Ciorbe

Reteta Ciorba de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se pune carnea taiata cubulete la fiert. Intre timp se curata si se taie dupa preferinta legumele. Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga res

ingrediente

   500 gr carne de porc
   2 morcovi
   1 pastarnac
   1 patrunjel
   1 telina
   1 ceapa
   1 legatura ceapa verde
   1 ardei
   1 legatura patrunjel verde
   1 legatura leustean
   cateva bucatele de adumatura
   1-2 cartofi
   500 l bors
   pasta de tomate
   3 l apa
   ulei
   sare
   piper

mod de preparare




Se pune carnea taiata cubulete la fiert. Intre timp se curata si se taie dupa preferinta legumele. Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga restul de legume. Se taie cartofii si afumatura cubulete, apoi se adauga totul in ciorba. Se adauga verdeata tocata marunt, iar spre sfarsit se adauga cartofii si borsul. Se adauga pasta de tomate. Se sareaza si se mai lasa sa dea in 1-2 clocote.
Se serveste cu smantana si ardei iute.





Alte retete culinare:





Supa de galuste Ciorba radauteana Supa de rosii
Incearca si Ciorba de fasole verde cu leustean
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.