Ciorbe

Ciorba de potroace cu orez

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb aripile, labele, gitul si pipota taiate in bucati potrivite. Se adauga morcovul, patrunjelul, telina si ceapa taiate marunt. Se adauga apoi 2

ingrediente

   aripile
   labele
   gitul
   pipota (de gisca
   curcan
   gaina)
   1 morcov
   1 patrunjel
   ¼ telina
   1 ceapa
   2-3 linguri orez
   1/2 litru zeama de varza acra
   sare
   patrunjel si marar verde

mod de preparare

Se fierb aripile, labele, gitul si pipota taiate in bucati potrivite. Se adauga morcovul, patrunjelul, telina si ceapa taiate marunt. Se adauga apoi 2-3 linguri de orez ales si spalat. Separat se fierbe zeama de varza. Se toarna in oala cind carnea si zarzavatul sint fierte. Se potriveste de sare si acru (daca e cazul). Se pune patrunjel si marar verde tocat fin.
Incearca si Ciorba de potroace
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace cu orez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite