Se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cind incepe sa clocoteasca, se adauga maruntaiele si bucatele de pasare usor presarate cu sare
Se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cind incepe sa clocoteasca, se adauga maruntaiele si bucatele de pasare usor presarate cu sare. Dupa ce se ia spuma se adauga ceapa tocata si zarzavatul ras. Cind carnea este aproape fiarta se pune orezul. La sfirsit se adauga leusteanul si se drege cu ou.
Se serveste cu ardei verde, mic

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii