Ciorba de vacuta cu tarhon este o reteta delicioasa.Pentru a face aceasta reteta de ciorba aveti nevoie de carne de vita, tarhon, morcovi, telina, rosii, ardei gras si cartofi
Incerc sa fac o ciorba buna si calda in fiecare saptamana. Acest obicei il al din copilarie. Atunci masa de pranz era la ora fixa si era compusa din trei feluri.
Aceasta reteta de ciorba e deosebit de simpla. Ar fi chiar greu sa nu iti iasa.
Carnea o speli si o tai bucatele mici, o pui la fiert cam o ora si jumatate. Unii o tin mai putin, mie-mi place sa o las la foc mic, in tihna. Primele minute indepartezi spuma, pana ramane limpede zeama.
Alaturi, mai fierbi niste apa si suplimentezi in oala mare, pe masura ce zeama in care fierbe carnea scade.
Telina, morcovii, ceapa, le tai marunt. Cartofii si ardeiul - cubulete.
Cand a mai ramas jumatate de ora din timpul total de fierbere, adaugi morcovii, telina, ceapa. Dupa inca vreo zece minute, adaugi ardeiul, cartofii, rosiile decojite, cubuletele cu gust de vita, legumele deshidratate, condimentezi.
Cu 5 minute inainte de a stinge focul, pui tarhonul tocat, cimbrul. Daca-ti place, pui si patrunjel atunci cand o servesti.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii