Ciorba de varza cu afumatura

Ciorba de varza cu afumatura este o reteta de ciorba clasica, o ciorba in care varza si aroma de afumatura se potrivesc de minune.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ciorba de varza cu afumatura

Ingrediente

  • ½ varza noua proaspata
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • ½ telina
  • 500 gr afumatura (costita
  • scarita)
  • 500 ml zaravat
  • 1 l bors
  • 100 ml ulei
  • 1 leg. patrunjel

Mod de preparare

Ceapa tocata se caleste in ulei dupa care adaugam si morcovul dat pe razatoare. Afumatura se pune la fiert intr-o oala umpluta ¾ cu apa. Se ia mereu spuma. Cand afumatura este aproape fiarta adaugam telina data pe razatoare,varza taiata , legumele calite si zaravatul. Cand s-au fiert se adauga borsul si sare dupa gust. Lasam sa mai dea de 2-3 ori in clocot , stigem focul si punem patrunjelul tocat.

Functiile fierbere si prajire ale aparatului Philips Multicooker sunt ideale pentru a realiza mai usor aceasta ciorba.


Ciorba de varza cu afumatura se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori