Ceapa tocata se caleste in ulei dupa care adaugam si morcovul dat pe razatoare. Afumatura se pune la fiert intr-o oala umpluta ¾ cu apa. Se ia mereu spuma. Cand afumatura este aproape fiarta adaugam telina data pe razatoare,varza taiata , legumele calite si zaravatul. Cand s-au fiert se adauga borsul si sare dupa gust. Lasam sa mai dea de 2-3 ori in clocot , stigem focul si punem patrunjelul tocat.
Functiile fierbere si prajire ale aparatului Philips Multicooker sunt ideale pentru a realiza mai usor aceasta ciorba.
Ciorba de varza cu afumatura se serveste calda.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe