Ciorbe

Ciorba de zarzavat si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul si telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, ros

ingrediente

   1 morcov
   1 pastirnac
   1 patrunjel. 3 cepe
   4 cartofi
   o mina de fasole verde
   4-5 rosii
   2 ardei
   1 dovlecel
   1 vinata
   ¼ varza
   2 linguri unt sau margarina
   patrunjel verde
   sare

mod de preparare

Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul si telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se recomanda ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de pielita. Zarzavatul astfel taiat se sareaza si se inabusa cu unt, afara de cartofi, rosii si ardei. Cind zarzavatul s-a muiat, se adauga cartofii si apa rece si cind este aproape fiert, se adauga o parte din ardei si rosii, iar restul dat prin masina se adauga dupa ultimul clocot.
Se serveste cu patrunjel verde sau, dupa gust, se poate drege cu un galbenus de ou si smintina, iar inainte de a se servi la masa, se adauga zeama de lamiie.
Incearca si Ciorba acra de carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat si legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite