Ciorba delicioasa de perisoare este o supa delicioasa si consistenta cu carne de vita. Din 300 g carne de vita tocata, un ou, sare, piper, doua linguri de orez.
Ciorba delicioasa de perisoare este o supa delicioasa si consistenta cu carne de vita. Din 300 g carne de vita tocata, un ou, sare, piper, doua linguri de orez spalat se face o pasta bine amestecata, care se lasa sa stea timp de jumatate de ora. Punem o cratita cu 3 l de apa sa fiarba, iar cand clocoteste apa, facem bile rotunde din compozitia de carne si le punem la fiert. Dupa primul clocot, luam spuma si adaugam zarzavatul – un morcov, un ardei, o telina mica, un patrunjel, toate taiate cubulete mici, o ceapa tocata fin si 2-3 rosii date pe razatoare. Lasam la fiert 35-40 de minute, apoi adaugam 1 l de bors de putina fiert cu putina sare si o crenguta de leustean. Dam gust de sare si piper. inchidem focul, adaugam patrunjel tocat fin si tarhon tocat.
Dupa dorinta, ciorba de perisoare o putem drege cu smantana.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii