Ciorbă de miel reţetă. Carnea de miel se curata, se spala bine si se pune sa fiarba intr-un vas cu 3 l apa. Se adauga si legumele curatate, spalate si taiate marunte. Spum
Carnea de miel se curata, se spala bine si se pune sa fiarba intr-un vas cu 3 l apa. Se adauga si legumele curatate, spalate si taiate marunte. Spuma se curata si se adauga orezul, se potriveste de sare si se fierbe la foc mic, in continuare. Dupa ce legumele si carnea au fiert, se acreste ciorba dupa gust cu zeama de varza. Se presara apoi patrunjelul tocat si se ia de pe foc.
Se serveste fierbinte.
Alte retete de ciorbe:
Ciorba de burta
Ciorba de pui cu smantana
Ciorba radauteana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii