Ciorbe

Reteta Ciorba greceasca cu carne de vaca si orez

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ciorba greceasca cu carne de vaca si orez carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa.

ingrediente

   2 l apa
   500-600 g carne de vaca
   1 ceapa
   1 morcov
   1 patrunjel
   1 telina mica
   2 linguri de orez
   1 ou
   zeama de la o lamaie
   sare
   patrunjel verde tocat

mod de preparare

Pentru ciorba greceasca cu carne de vaca si orez carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cand orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamaie.


Cand se serveste se pune patrunjelul verde tocat.

Incearca si Ciorba de perisoare cu varza murata si marar
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba greceasca cu carne de vaca si orez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.