Ciorba gustoasa de pui

Pentru ciorba de pui, un pui taiat bucati se pune la fiert cu cuburi din zarzavat, apoi se adauga trei sau patru ciuperci in 2 l de apa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pui
  • cuburi din zarzavat – morcov
  • patrunjel
  • telina
  • gulioara
  •  
  • trei sau patru ciuperci
  • 2 l de apa
  • o lingura de Secretul Gustului
  • doi sau trei catei de usturoi
  • o lingurita de zahar
  • doua linguri de otet si
  • doua rosii
  • trei linguri de smantana si
  • trei fire de leustean.

Mod de preparare

Pentru ciorba de pui, un pui taiat bucati se pune la fiert cu cuburi din zarzavat – morcov, patrunjel, telina si gulioara, apoi se adauga trei sau patru ciuperci in 2 l de apa. Se fierb timp de aproximativ o ora, dupa care daca mai trebuie, adaugam apa, o lingura de Secretul Gustului, doi sau trei catei de usturoi tocati marunt, o lingurita de zahar, doua linguri de otet si doua rosii fara pielita. Dam doua - trei clocote, apoi adaugam trei linguri de smantana si trei fire de leustean.


Ciorba de pui se serveste calda cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci