Ciorbe

Reteta Ciorba radauteana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
andreea-georgiana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de burta (reteta video)"
 
Pieptul de pui se pune intr-o oala cu apa la fiert. Cand fierbe se ia spuma si se scoate pieptul de pui, care se taie bucati. Ceapa se toaca marunt,

ingrediente

   1 piept de pui(sau 2 pulpe)
   1 morcov
   1 ardei
   1 ceapa
   2 galbenusuri
   4 linguri smantana
   4 catei usturoi
   leustean
   ardei iute
   delikat

mod de preparare

Pieptul de pui se pune intr-o oala cu apa la fiert. Cand fierbe se ia spuma si se scoate pieptul de pui, care se taie bucati. Ceapa se toaca marunt, ardeiul si morcovul cubulete si se pun toate in oala inclusiv carnea.Cand au fiert legumele se adauga delikat. Smantana la temperatura camerei se amesteca cu 2 galbenusuri si usturoiul pisat. Din ciorba se ia un polonic de zeama si se amesteca cu smantana, apoi se toarna totul in oala si se mai fierbe 10 min.
Se serveste cu leustean tocat si ardei iute.


Alte retete recomandate:
Incearca si Ciorba delicioasa de legume cu smantana si lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.