Ciorbe

Reteta culinara Ciorba radauteana cu piept de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Reteta Harira - ciorba marocana - reteta video"
 
Pentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si verdeata.

ingrediente

   500 gr piept de pui
   sare
   piper
   2 morcovi
   12 cepe
   1 ardei
   1 telina
   1 pastarnac
   12 lingurite ulei
   1 capatana usturoi
   200 ml smantana
   2 galbenusuri
   3-4 linguri otet
   1 legatura patrunjel

mod de preparare

Ciorba radauteana este delicioasa. Pentru a prepara ciorba radauteana pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare. Se curata legumele, si se adauga peste pieptul de pui. Intr-un bol, se separa albusurile de galbenusuri, iar acestea din urma se amesteca cu putina sare si piper. Se adauga smantana, otetul si usturoiul pisat. Crema obtinuta se lasa la racit. Legumele impreuna cu carnea se scot din oala si se pun la scurs intr-o sita. Se taie carnea fasii si se introduce in supa. Crema de smantana se incorporeaza in supa si se amesteca incet, sa nu se formeze cocoloase.


Ciorba radauteana se serveste ornata cu patrunjel verde.

Incearca si Ciorba cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana cu piept de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite