Ciorbe

Ciorba ruseasca cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pi

ingrediente

   3 l apa
   1/2 kg carne grasa de vaca
   1/2 kg rosii
   1 morcov mic
   1 patrunjel mic
   1 ardei gras
   10 pastai fasole
   1 ceapa
   1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare
   1 bucata varza dulce
   marar si patrunjel verde tocat
   sare
   smintina

mod de preparare

Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
Incearca si Ciorba banateana
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ruseasca cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite