Ciorbe

Ciorba taraneasca cu carne de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de Fasole Verde (Reteta Video)"
 
Pentru ciorba taraneasca cu carne de pui carnea de pui se trece prin flacara si se spala. Rosiile din conserva se trec prin jet de apa rece.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   rosii proaspete/conservate - 250 g/150 g
   carne de pui - 450 g
   morcovi - 100 g
   telina radacina - 100 g
   pastarnac radacina - 100 g
   patrunjel radacina - 100 g
   ceapa - 100 g
   cartofi - 100 g
   ardei gras - 250 g
   pasta de tomate - 50 g
   bors - 750 ml
    

mod de preparare

Pentru ciorba taraneasca cu carne de pui carnea de pui se trece prin flacara si se spala. Rosiile din conserva se trec prin jet de apa rece; cele proaspete se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Morcovii, pastarnacul, telina radacina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se taie triunghiuri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Patrunjelul si leusteanul se spala si se taie marunt. Ardeii se spala si se taie fasii. Borsul se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Carnea de pui se fierbe in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, ceapa, ardeiul gras, cartofii. Carnea fiarta se scoate, se portioneaza, se introduce in ciorba si se continua fierberea. Se pun pasta de tomate, rosii, bors, leustean si se mai fierbe 5 minute.




Ciorba taraneasca cu carne de pui se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si Ciorba de cartofi cu smintina si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu carne de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite