Cartofii se taie cubulete, albitura si morcovul se dau prin razatoare iar celelate legumele se toaca marunt. Rosiile se paseaza si calim apoi pe rand
Cartofii se taie cubulete, albitura si morcovul se dau prin razatoare iar celelate legumele se toaca marunt. Rosiile se paseaza si calim apoi pe rand legumele, mai intai ceapa, ardeiul, albitura si la final morcovul. Separat se punea carnea la fiert cu putina sare si se despumeaza. Adaugam zarzavatul calit si putin leustean. Spre sfarsit punem cartofii si apoi rosiile. Acrim ciorba cu ce avem si punem restul de leustean. Eu acresc aceasta ciorba mai mult cu otet decat cu bors, imi place mai mult in combinatie cu afumatura. Servim cu ardei iute si ceapa. Folosesc intotdeauna la ciorbe ardei gras rosu si morcovul il dau prin razatoarea mica pentru culoare.
Fierbinte cu ceapa, ardei iute proaspat sau murat si smantana.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii