Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in apa cu ulei. Numai dupa ce au fiert bine, se adauga bulion sau suc de rosii si, dupa gust, sare, piper
Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in apa cu ulei. Numai dupa ce au fiert bine, se adauga bulion sau suc de rosii si, dupa gust, sare, piper si putin otet - pentru acreala. Se lasa sa mai dea intr-un clocot si se presara patrunjelul si telina, tocate marunt.
Se serveste calda
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii