Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Se adauga piperul si se da pe razatoare morcovul, telina, zdrobesti usturoiul, adaug
Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei.
Se adauga piperul si se da pe razatoare morcovul, telina, zdrobesti usturoiul, adaugi praful de chilii sau
toci ardeiul iute.
Amesteci aceste ingrediente cu ceapa calita si lasi sa se
caleasca impreuna.
Pui apoi fasolea si supa de zarzavat.
Lasi sa fiarba impreuna, pana se inmoaie fasolea si condi-
mentezi dupa gust cu sare si suc de lamaie.
Retete recomandate
Ciorba radauteana
Ciorba de miel

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii