Supe de legume

Reteta Crema-supa de sfecla

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sfecla si zarzavaturile se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se pastreaza doua linguri de sfecla rasa, separat. Zarzavaturile si

ingrediente

   1
   5 l sfecle mici rosii
   1 buc. morcov
   1 buc. radacina patrunjel
   1 buc. ceapa
   5-6 cartofi mari
   6 linguri smintina
   patrunjel si leustean verde
   sare

mod de preparare

Sfecla si zarzavaturile se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se pastreaza doua linguri de sfecla rasa, separat. Zarzavaturile si sfecla rasa impreuna cu ceapa se fierb cu apa cca 15 minute. Se ia vasul de pe foc, se strecoara legumele, se paseaza, se sareaza. Se amesteca cu zeama si se mai da un clocot. Se ia apoi deoparte si se adauga verdeata tocata marunt. Pentru a i se da o culoare mai vie, peste sfecla rasa, pastrata intr-o strecuratoare, se toarna o ceasca de zeama fierbinte, care apoi se amesteca cu restul de crema

Crema dreasa cu smintina, se serveste, cu cartofii fierti separat
Incearca si Supa de fasole uscata
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema-supa de sfecla" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.