Sfecla si zarzavaturile se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se pastreaza doua linguri de sfecla rasa, separat. Zarzavaturile si
mod de preparare
Sfecla si zarzavaturile se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se pastreaza doua linguri de sfecla rasa, separat. Zarzavaturile si sfecla rasa impreuna cu ceapa se fierb cu apa cca 15 minute. Se ia vasul de pe foc, se strecoara legumele, se paseaza, se sareaza. Se amesteca cu zeama si se mai da un clocot. Se ia apoi deoparte si se adauga verdeata tocata marunt. Pentru a i se da o culoare mai vie, peste sfecla rasa, pastrata intr-o strecuratoare, se toarna o ceasca de zeama fierbinte, care apoi se amesteca cu restul de crema
Crema dreasa cu smintina, se serveste, cu cartofii fierti separat
Incearca si Supa de visine cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema-supa de sfecla" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe