Supe de legume

Crema-supa de sfecla

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sfecla si zarzavaturile se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se pastreaza doua linguri de sfecla rasa, separat. Zarzavaturile si

ingrediente

   1
   5 l sfecle mici rosii
   1 buc. morcov
   1 buc. radacina patrunjel
   1 buc. ceapa
   5-6 cartofi mari
   6 linguri smintina
   patrunjel si leustean verde
   sare

mod de preparare

Sfecla si zarzavaturile se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se pastreaza doua linguri de sfecla rasa, separat. Zarzavaturile si sfecla rasa impreuna cu ceapa se fierb cu apa cca 15 minute. Se ia vasul de pe foc, se strecoara legumele, se paseaza, se sareaza. Se amesteca cu zeama si se mai da un clocot. Se ia apoi deoparte si se adauga verdeata tocata marunt. Pentru a i se da o culoare mai vie, peste sfecla rasa, pastrata intr-o strecuratoare, se toarna o ceasca de zeama fierbinte, care apoi se amesteca cu restul de crema

Crema dreasa cu smintina, se serveste, cu cartofii fierti separat
Incearca si Supa de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema-supa de sfecla" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite