Curatam si taiem ceapa marunt si o prajim intr-o oala, in cele 2 linguri de unt, pana devine transparenta. Adaugam supa de gaina,cimbrul si cartofii c
Curatam si taiem ceapa marunt si o prajim intr-o oala, in cele 2 linguri de unt, pana devine transparenta. Adaugam supa de gaina,cimbrul si cartofii curatati si taiati cubulete.
Lasam sa fiarba la foc mic pana ce cartofii sunt bine fierti.
Intr-un castronel, scoatem o parte din cartofii fierti in supa (aproximativ 2 din cei 6 cartofi).
Cu blenderul stick, facem o crema din supa si cartofii ramasi in oala, adaugand in acelasi timp si frisca lichida ( sau half & half cream). Se potriveste de sare si piper.
Intr-un castronel amestecam cele 2 linguri de amidon cu cateva linguri de supa calda, dupa care turnam crema rezultata in supa. Adaugam si cuburile de cartofi intregi, pe care le-am scos imediat dupa fierbere; mai lasam sa fiarba totul impreuna aproximativ 10min, pana cand supa se ingroasa de la amidon.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii