Se calesc: ceapa taiata marunt,usturoiul,morcovii (cubulete mici),apoi se adauga boabele de fasole ,mazarea si apa si se fierb(se poate folosi supa i
Se calesc: ceapa taiata marunt,usturoiul,morcovii (cubulete mici),apoi se adauga boabele de fasole ,mazarea si apa si se fierb(se poate folosi supa in loc de apa,sau din cub de supa).Se sareaza dupa gust.
Cand sunt pe jumatate fierte,se pun cartofii cubulete si se fierb in continuare.Punem pasta de rosii in supa.
Separat,se fierbe cus-cus-ul si cand e fiert,strecuram cus-cus-ul si adaugam in supa care fierbe.
Cartofii fierti,se pasereaza(ori se scot pe o farfurie si se pasereaza,ori direct in supa).Se mai da un clocot si se stinge focul.
Cus-cus-ul se va mai umfla in supa dupa ce s-a inchis focul,asa se mananca,e mai groasa.
Pofta buna!
Reteta Supa de fasole boabe si cus-cus a fost propusa de cristina-simona pe forum culinar.ro
Alte retete de supe gasiti aici:
Supa-crema cu dovleac ,
Supa crema de galbiori cu verdeata,
Supa de mazare uscata pasata
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii