Supa de fasole cu carne de miel

Cu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam membrana si grasimea. Curatam si marunt

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 40 dkg fasole uscata alba
  • 60 dkg cotlet de miel
  • 40-50 dkg maruntaie de gasca
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • 1 lingura maghiran
  • 4 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita piper macinat alb
  • Otet sau zeama de lamaie
  • 1 legatura frunze de patrunjel

Mod de preparare

Cu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam membrana si grasimea. Curatam si maruntaiele de gasca. Punem intr-un ceaun carnea de miel, maruntaiele de gasca si ceapa. Presaram cu sare, condimentam cu maghiran, turnam 3,5 l de apa deasupra si fierbem. Cand carnea devine moale adaugam boabele de fasole si legumele taiate bucati. Dupa ce carnea a fiert o scoatem din supa, o dezosam si o taiem cubulete. Pisam 1/3 din fasole printr-o sita si ingrosam supa cu amestecul obtinut. Condimentam cu usturoiul pisat si fierbem. Adaugam din nou carnea si mai fierbem cateva minute. La servire decoram cu frunze de patrunjel taiate marunt.
Alte retete recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu cocos si visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Salata caprese cu rosii cherry
Cele mai apreciate rețete
Frunze de vita oparite
1
Conserve de iarna

Frunze de vita oparite

Iarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...

Frunze de vita oparite
Sos de mere cu smantana
2
Sosuri reci

Sos de mere cu smantana

Sosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...

Sos de mere cu smantana
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
3
Mancaruri cu carne

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
Gem de agrise
4
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Parteneri
Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot
Bucataras.RO

Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot

Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Prajitura cu iaurt si caise
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise