Supe de carne

Reteta culinara Aspic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aspic avem nevoie de carne, zarzavat si condimente.

ingrediente

   1 kg carne: picioare de vitel
   picioare de vaca
   cap de porc
   500 gr maruntaie de pui sau gaina
   1 ceapa
   1 morcov
   1 patrunjel
   cimbru
   foi de dafin
   12 catei de usturoi
   23 foi de gelatina

mod de preparare

Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aspic avem nevoie de carne, zarzavat si condimente. Carnea si maruntaiele de pui se fierb cu ceapa, morcovul si patrunjelul. Se adauga cimbrul, o foaie de dafin si 1-2 catei de usturoi. Se lasa la fiert, pe foc mic, pana ce supa devine cleioasa. Cand este gata, se degreseaza, se strecoara si se lasa sa se limpezeasca. La nevoie se adauga 2-3 foi de gelatina.

Se serveste rece.

Incearca si Supa de pui cu galuste
Daca ti-a placut reteta noastra "Aspic" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Aparat de vidare V3840-I

- 200 lei
1199.99 lei
999.99 lei

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite