Supe de carne

Reteta Ciorba de berbec

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de berbec se curata de pielite, se spala in mai multe ape, se taie bucati, se pune la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este nevoie. Dupa

ingrediente

   carne de berbec 600g
   morcovi 100g
   patrunjel 50g
   ceapa 150g
   telina 100g
   ulei 50g
   ardei grasi 150g
   rosii 300g
   leustean 1leg
   fasole verde 200g
   patrunjel verde 1 leg
   otet 40 ml
   sare

mod de preparare

Carnea de berbec se curata de pielite, se spala in mai multe ape, se taie bucati, se pune la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este nevoie. Dupa ce carnea a fiert doua ore, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei, ardeii grasi taiati cuburi si fasolea verde rupta in bucati. Cand carnea este fiarta, se pun rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi, se potriveste gustul cu sare si otet sau zeama de lamaie si se adauga verdeata tocata.
Incearca si Supa de carne de vita cu galuste
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de berbec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite