Ciorba de cocos este o reteta de ciorba cu carne de pui delicioasa. Ciorba de pui este potrivita pentru o masa de pranz completa.
Speli carnea bine, o pui la fiert si o spumezi foarte bine. Dupa 20 de minute adaugi legumele curatate, spalate si tocat marunt, fara ardei si lasi in continuare la fiert.
Dupa ce a mai fiert carnea cu zarzavatul adaugi ardeiul tocat cubulete mici.
Cand carnea este aproape fiarta adaugi borsul cald. Potrivesti de sare si delikat.
Cand toate sunt fierte adaugi fideaua, iar la sfarsit verdeata tocata marunt.
Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt fierberea inabusita si coacerea.
Se serveste calda cu smantana.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu ciresePentru ca suntem in postul Craciunului si sunt forte multe zile cu dezlegare la peste, va prezint o reteta delicioasa...
Macrou cu sos de rosii la cuptorTortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...
Tort Diplomat de postNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caisePentru reteta de chifle m-am inspirat de la Angelica, la care am adaugat si o umplutura de mere si nuci.
Chifle dulci cu mere si nuciReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii