Supe de carne

Reteta Supa brutarului

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Inmuiem painea si o punem la fiert in supa de carne.
Condimentam cu chimen, ceapa razuita, foi de dafin si cascaval afumat.
Dupa 10 minute de fierbe

ingrediente

   250 gr felii de paine
   1
   5 l zeama de carne
   1 ceapa rosie
   chimion
   4 foi de dafin
   50 gr cascaval afumat razuit
   100 ml smantana
   50 gr unt
   4 felii paine prajita

mod de preparare

Inmuiem painea si o punem la fiert in supa de carne.


Condimentam cu chimen, ceapa razuita, foi de dafin si cascaval afumat.


Dupa 10 minute de fierbere, zdrobim frunzele si le amestecam cu 100 ml de smantana si 50 gr de unt si le adaugam la supa, lasam sa dea in clocot.


Servim in cani, cu cate o felie de paine prajita.
Pofta buna!





Alte mancaruri


recomandate:


Salata de spanac cu branza


Musaca de ciuperci


Spaghetti cu rosii si ciuperci
Incearca si Supa rapida
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa brutarului" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.