Supe de carne

Reteta Supa crema de rosii cu ficat de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Aceasta supa crema are in compozitie rosii, ficat de pasare, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou si condimente.

ingrediente

   1 kg ficat de pasare
   1 kg rosii
   2 cepe
   2 radacini patrunjel
   1 pastarnac
   1 dovlecel
   frunze de patrunjel
   1 ou
   sare

mod de preparare

Se spala ficateii, se curate de pielite, apoi se pun la fiert. Separat, se curate legumele, se toaca marunt si se pun la fiert impreuna cu ficateii. Se curata rosiile de coaja si seminte, se dau pe razatoare, apoi se pun in oala in care au fiert legumele si se lasa la fiert. La final se adauga piureul obtinut din legume si ficateii dati prin masina de tocat sau blender. Se drege supa cu ou si se presara cu patrunjel verde.


Se serveste calda, dar si rece.
Alte retete culinare:
Supa de rosii
Supa cu galuste
Ciorba radauteana

Incearca si Supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii cu ficat de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.