Supa crema de rosii cu ficat de pasare

Aceasta supa crema are in compozitie rosii, ficat de pasare, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ficat de pasare
  • 1 kg rosii
  • 2 cepe
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel
  • frunze de patrunjel
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Se spala ficateii, se curate de pielite, apoi se pun la fiert. Separat, se curate legumele, se toaca marunt si se pun la fiert impreuna cu ficateii. Se curata rosiile de coaja si seminte, se dau pe razatoare, apoi se pun in oala in care au fiert legumele si se lasa la fiert. La final se adauga piureul obtinut din legume si ficateii dati prin masina de tocat sau blender. Se drege supa cu ou si se presara cu patrunjel verde.


Se serveste calda, dar si rece.
Alte retete culinare:
Supa de rosii
Supa cu galuste
Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci