Se curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai. Gaina, golita de intestine si de maruntaie, se
mod de preparare
Se curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai. Gaina, golita de intestine si de maruntaie, se spala cu apa multa si se pune sa fiarba intr-o oala adanca cu apa rece. Se spumuieste supa cand da in clocot, se pune la fiert zarzavatul curatat si spalat si se fierbe in continuare. Cand carnea se poate consuma, se scoate gaina pe un platou, se scoate carnea de pe oase si se lasa pieptul deoparte.
Carnea se trece impreuna cu zarzavatul fiert prin masina de tocat, apoi se pune din nou la fiert in supa. Pieptul se taie cubulete mici si se pune in supa o data cu o lingura de unt, sare si un sos de faina cu apa rece.
Se fierbe supa inca o jumatate de ora, dupa care se drege cu ou si smantana.
Se serveste fierbinte, cu crutoane de paine prajita.
Alte
retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa mazare
Supa crema de sparanghel
Incearca si Ciorbă de miel reţetă
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema din carne de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe