Supe de carne

Supa cu floricele

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe obisnuit o supa. Se strecoara lichidul si se pune in alt vas pe foc mic. Intre timp, se pregateste aluat pentru o foaie de taitei din: 1

ingrediente

   1/2 buc. telina mica
   2 buc. morcovi
   1 buc. ceapa
   1 buc. radacina de pastirnac
   carne de vita impanata si un os cu sita sau cu maduva. Pentru taitei: 1 ou
   4 linguri faina
   3-4 picaturi de otet

mod de preparare

Se fierbe obisnuit o supa. Se strecoara lichidul si se pune in alt vas pe foc mic. Intre timp, se pregateste aluat pentru o foaie de taitei din: 1 ou, 2 linguri cu apa calduta, faina, un virf de cutit de sare si 3-4 picaturi de otet. Se intinde aluatul si se taie in rondele cu un pahar mic (de tuica). Se taie morcovii in fisii subtiri (ca taiteii), lungi de 2 cm. Se iau 1-2 fisii mici de morcovi si se introduc prin mijlocul formelor de aluat. Cind supa clocoteste, se pun dintr-o data toate floricelele, se acopera si dupa 5 minute se inchide focul.
Supa se serveste decorata cu patrunjel verde
Incearca si Supa brutarului
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu floricele" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite