Supe de carne

Reteta Supa de burta din Nyirtelek

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Curatam burta si o oparim cu apa sarata si cu otet. Apoi, asezonam cu Delikat si o fierbem pana se inmoaie. Apoi scoatem burta din supa si o taiem fel

ingrediente

   1-kg de burta
   3-4 morcovi
   3-4 radacini de patrunjel
   1 pahar de smantana
   2 linguri de Delikat
   1 lamaie
   foi de dafin
   2 fire de telina
   1 catel de usturoi
   sare
   piper
   dupa gust.

mod de preparare

Curatam burta si o oparim cu apa sarata si cu otet. Apoi, asezonam cu Delikat si o fierbem pana se inmoaie. Apoi scoatem burta din supa si o taiem feliute. In zeama in care a fiert burta, fierbem morcovii si patrunjelul, apoi adaugam burta si condimentele.


Ciorba de burta se serveste cu ingroseala de smantana, ornata cu rondele de lamaie si smantana cu usturoi.

Incearca si Supa din carne de pui rasol cu taitei
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de burta din Nyirtelek" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.