Supa de burta din Nyirtelek

Curatam burta si o oparim cu apa sarata si cu otet. Apoi, asezonam cu Delikat si o fierbem pana se inmoaie. Apoi scoatem burta din supa si o taiem fel

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-kg de burta
  • 3-4 morcovi
  • 3-4 radacini de patrunjel
  • 1 pahar de smantana
  • 2 linguri de Delikat
  • 1 lamaie
  • foi de dafin
  • 2 fire de telina
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • dupa gust.

Mod de preparare

Curatam burta si o oparim cu apa sarata si cu otet. Apoi, asezonam cu Delikat si o fierbem pana se inmoaie. Apoi scoatem burta din supa si o taiem feliute. In zeama in care a fiert burta, fierbem morcovii si patrunjelul, apoi adaugam burta si condimentele.


Ciorba de burta se serveste cu ingroseala de smantana, ornata cu rondele de lamaie si smantana cu usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc