Supe de carne

Reteta Supa de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de caprioara se spala bine si se punela fiert in apa cu sare, clocotita, la foc mare. Dupa ce a facut spuma, se face focul mai mic si se adaug

ingrediente

   1
   5 - 2 kg carne
   1 ceapa
   2 morcovi
   1 radacina patrunjel
   1 jumatate telina
   sare

mod de preparare




Carnea de caprioara se spala bine si se punela fiert in apa cu sare, clocotita, la foc mare. Dupa ce a facut spuma, se face focul mai mic si se adauga zarzavaturile curatate si tocate. Se lasa la fiert 3-4 ore si apoi se strecoara supa, iar carnea se deoparte.
Carnea se serveste separat, cu mujdei de usturoi, iar supa se poate servi cu galuste sau taitei.





Alte retete culinare:





Ciorba radauteana Tocanita de iepure Tocanita de pui
Incearca si Supa de carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de caprioara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.