Se pune la foc carnea bine spalata, impreuna cu apa rece si se lasa oala descoperita pina ce se ridica spuma. Se spumeaza mereu cu lingura cu gauri pi
mod de preparare
Se pune la foc carnea bine spalata, impreuna cu apa rece si se lasa oala descoperita pina ce se ridica spuma. Se spumeaza mereu cu lingura cu gauri pina cind nu se mai ridica spuma. Se adauga zarzavatul, ienibaharul, foaia de dafin si putina sare. Se acopera oala, lasind numai o foarte mica deschizatura si se lasa sa fiarba la foc mic 3 ore. Cind este gata, se strecoara prin strecuratoarea de supa, intr-o oala curata. Tot timpul supa trebuie sa fiarba in clocote mici, numai astfel se obtine o supa clara si gustoasa.
Incearca si Ciorba de vitel a la Mirela
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de carne de vaca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe