Supe de carne

Supa de carne de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la foc carnea bine spalata, impreuna cu apa rece si se lasa oala descoperita pina ce se ridica spuma. Se spumeaza mereu cu lingura cu gauri pi

ingrediente

   1 kg carne
   3 l apa
   2 morcovi
   1 patrunjel
   1 telina
   1 ardei gras
   o ceapa si citeva foi galbene de ceapa
   5 boabe ienibahar (facultativ)
   1 foaie de dafin (facultativ)
   sare

mod de preparare

Se pune la foc carnea bine spalata, impreuna cu apa rece si se lasa oala descoperita pina ce se ridica spuma. Se spumeaza mereu cu lingura cu gauri pina cind nu se mai ridica spuma. Se adauga zarzavatul, ienibaharul, foaia de dafin si putina sare. Se acopera oala, lasind numai o foarte mica deschizatura si se lasa sa fiarba la foc mic 3 ore. Cind este gata, se strecoara prin strecuratoarea de supa, intr-o oala curata. Tot timpul supa trebuie sa fiarba in clocote mici, numai astfel se obtine o supa clara si gustoasa.
Incearca si Supa de carne de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de carne de vaca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite