Carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat prin razatoare, boab
Carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat prin razatoare, boabele de piper si sarea. Dupa cca 30 de minute supa este gata. Se ia oala de pe foc si se strecoara supa printr-un tifon.
Poate fi servita imediat in mai multe feluri: in fiecare farfurie se pune un galbenus crud,, sau taitei fierti separat in apa cu sare, sau cite o galusca de gris etc., dupa care se adauga supa. Indiferent cu ce este servita supa, se adauga patrunjel verde tocat, pentru aroma si vitamine; carnea si zarzavatul pot servi la prepararea unei budinci dietetice cu macaroane.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii