Supe de carne

Supa de carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat prin razatoare, boab

ingrediente

   2 l apa
   500 gr. carne de vita tocata
   1 buc. morcov mic
   1 buc. patrunjel
   1 buc. telina mica
   1 buc. ceapa
   2 catei de usturoi
   piper boabe
   patrunjel verde tocat
   sare

mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat prin razatoare, boabele de piper si sarea. Dupa cca 30 de minute supa este gata. Se ia oala de pe foc si se strecoara supa printr-un tifon.
Poate fi servita imediat in mai multe feluri: in fiecare farfurie se pune un galbenus crud,, sau taitei fierti separat in apa cu sare, sau cite o galusca de gris etc., dupa care se adauga supa. Indiferent cu ce este servita supa, se adauga patrunjel verde tocat, pentru aroma si vitamine; carnea si zarzavatul pot servi la prepararea unei budinci dietetice cu macaroane.
Incearca si Gulas la ceaun
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de carne de vita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite