Supe de carne

Reteta Supa de carne ungureasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea se spala in apa rece. Se pune la fiert apa cu morcovii, patrunjelul, gulia, telina, ceapa rosie necuratata de frunzele rosii, cateva boabe de p

ingrediente

   1
   5-2 kg carne (de mai multe feluri)
   de preferinta: coada de vita
   ciolan de porc
   carne de vitel
   carne de pui 2 morcovi
   2 radacini de patrunjel
   2 gulii
   1 telina mica sau frunze de telina
   1 ceapa rosie
   2 cartofi
   cateva boabe de piper
   putin chimen
   o frunza de dafin
   sare sau cuburi de supa
   taitei

mod de preparare

Carnea se spala in apa rece. Se pune la fiert apa cu morcovii, patrunjelul, gulia, telina, ceapa rosie necuratata de frunzele rosii, cateva boabe de piper. Se adauga coada de vita, apoi, dupa o jumatate de ora, restul carnurilor, cartofii curatati, chimenul si dafinul. Se sareaza dupa gust si se lasa la fiert aproximativ 2 ore. Ca sa se limpezeasca, la sfarsit, punem 100 ml apa rece. Se asteapta putin, apoi, strecuram cu grija supa.
Cu taitei fierti separat.





Alte reteta ciorba recomandate





Ciorba radauteana


Supa de rosii


Ciorba ciuperci
Incearca si Supa de pui, made by Jamila Cuisine
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de carne ungureasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.