Supa de limba de vita

Se spala bine limba, se freaca cu sare, se clateste din nou si se pune la fiert cu 5 l apa si zarzavatul curatat. Cand este fiarta, se scoate limba si

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o limba vita
  • 4 morcovi
  • 3 radacini patrunjel
  • 2 cepe
  • o telina
  • taitei sau galuste de gris
  • sare
  • frunze de patrunjel verde tocate

Mod de preparare

Se spala bine limba, se freaca cu sare, se clateste din nou si se pune la fiert cu 5 l apa si zarzavatul curatat. Cand este fiarta, se scoate limba si se curata firbinte de pielita. In supa se pun galuste (sau taitei de casa), se lasa sa fiarba si cand e gata se stinge focul si se pune patrunjelul tocat fin, eventual se mai pune putina vegeta pentru gust accentuat.
Se serveste cu patrunjel tocat deasupra si un ardei iute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc