Maruntaiele de la miel se fierb, se racesc si se taie foarte marunt. Se amesteca cu sare, piper, patrunjel tocat si cepele taiate si inabusite in unt.
Maruntaiele de la miel se fierb, se racesc si se taie foarte marunt. Se amesteca cu sare, piper, patrunjel tocat si cepele taiate si inabusite in unt. Se face un aluat din faina, un ou intreg si un galbenus. Se intinde aluatul, se taie patrate de 5-6 cm. Se umplu patratele cu o lingurita din compozitia de mai sus. Se lipesc marginile cu albus de ou si se pun in zeama de carne cind aceasta clocoteste. Cind sint fierte, se scot in castron si se toarna zeama deasupra. Se presara cu patrunjel verde taiat marunt.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii