Supe de carne

Supa de maruntaie de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Maruntaiele de la miel se fierb, se racesc si se taie foarte marunt. Se amesteca cu sare, piper, patrunjel tocat si cepele taiate si inabusite in unt.

ingrediente

   maruntaie de la un miel
   50 g unt
   2 cepe
   1 1/2 l zeama de carne sau oase
   2 oua
   250 g faina
   sare
   piper
   1 legatura patrunjel verde

mod de preparare

Maruntaiele de la miel se fierb, se racesc si se taie foarte marunt. Se amesteca cu sare, piper, patrunjel tocat si cepele taiate si inabusite in unt. Se face un aluat din faina, un ou intreg si un galbenus. Se intinde aluatul, se taie patrate de 5-6 cm. Se umplu patratele cu o lingurita din compozitia de mai sus. Se lipesc marginile cu albus de ou si se pun in zeama de carne cind aceasta clocoteste. Cind sint fierte, se scot in castron si se toarna zeama deasupra. Se presara cu patrunjel verde taiat marunt.
Incearca si Supa de curcan cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de maruntaie de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite