Supe de carne

Reteta Supa de midii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun la fiert aripile de curcan intregi , telina si ridichea neagra taiate bucati mari , in apa cu sare .
Algele se pun la rehidratat intr-un vas cu

ingrediente

   2 aripi de curcan
   o telina medie
   o ridiche neagra mare
   o ceapa
   un pumn de alge marine
   300 grame tofu
   300 grame midii
   o conserva de rosii
   sare
   sos de peste
   dupa gust

mod de preparare

Se pun la fiert aripile de curcan intregi , telina si ridichea neagra taiate bucati mari , in apa cu sare .


Algele se pun la rehidratat intr-un vas cu apa rece pentru cel putin 30 de minute . Dupa ce au fiert aripile de curcan , telina si ridichea neagra , se scot din supa . Se toaca algele , ceapa , tofu si rosiile si se adauga in supa . Se fierbe 15-20 de minute , apoi se adauga midiile si sosul de peste . Se mai fierbe 5-10 minute . Se serveste cu lamaie .
Incearca si Supa de curcan cu taietei
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de midii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.