Supe de carne

Supa de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tinara. Gaina, curatata si spalata, se asaza intr-o oala in care se toarna 3-4 l apa, dupa marimea gaini

ingrediente

   3-4 kg. carne de gaina
   1 buc. ceapa
   1 buc. morcov
   1/2 buc. pastirnac
   patrunjel
   piper
   1 lingurita sare
   3-4 l apa

mod de preparare

Pentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tinara. Gaina, curatata si spalata, se asaza intr-o oala in care se toarna 3-4 l apa, dupa marimea gainii, piperul si sarea. Se pune la foc potrivit. Se continua apoi pregatirea supei. Zarzavatul se adauga dupa ce pasarea a fiert pe jumatate. Supa de pasare se poate prepara si fara zarzavat, doar cu o ceapa, in acest mod pastrindu-se gustul de pasare mai pregnant. La sfirsit, se adauga patrunjelul.
Incearca si Supa clara ardeleneasca de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite